Kaikki hyvin

Runoilija Irmeli50

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 3.1.2007
Viimeksi paikalla: 26.2.2020 11:49

Asuinpaikka: LAPPEENRANTA
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aikuisiällä tuli tarve purkaa runomuotoon tuntemuksia erilaisissa elämäntilanteissa. Useita runoja plakkarissa, useat niistä 'elämänkerta'-kronikoita. silloin tällöin syntyy hetkeen sidottuja loruja, joista tekin rakkaat lukijat sitten pääsette osallisiksi.
 

Miksi itken, kun kaikki hyvin on?
Oli suojelusenkeli matkassa sulla.
Et virkkanut illalla vaikka soitit,
tiesit tuska ois' nukkumaan käydessä mulla.

”No mitäs sinne” - äsken aloitit tuttuun tapaan
hieman yllätyin, miksi jälleen näit vaivan.
Vaan olikin uutinen huikea sulla,
olet kunnossa itse, mutta auto ei aivan.

Kun kerroit, että joku ensin tönäisi vähän,
ja pian jo tuumit - kaikki päättyykö tähän,
sydän kurkkuun hyppäsi äidin täällä -
mitä kaikkea sattua voikaan tien päällä!

Kun autosi pyörähti kaistojen yli,
oli ikuisuuteen avoinna syli.
Kiitos suojelusenkelin – tullut ei muita,
säilyit naarmuitta, katkennut ei edes luita!

Minä luojaamme kiitän ja mielessäin pyydän,
että vastakin enkelit mukana tarpoo.
Siksi lapseni täällä itken mä vielä -
nämä kyyneleet silmissäin onnesta kertoo.

Selite: 
Äidin tunteet ovat vahvoja tilanteen jälkeenkin. Kuorma-auto tuuppasi poikani auton eteensä ja yli viereisen kaistan, mutta ONNI sananmukaisesti oli matkassa!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot