Vastarakkautta

Runoilija Irmeli50

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 3.1.2007
Viimeksi paikalla: 26.2.2020 11:49

Asuinpaikka: LAPPEENRANTA
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aikuisiällä tuli tarve purkaa runomuotoon tuntemuksia erilaisissa elämäntilanteissa. Useita runoja plakkarissa, useat niistä 'elämänkerta'-kronikoita. silloin tällöin syntyy hetkeen sidottuja loruja, joista tekin rakkaat lukijat sitten pääsette osallisiksi.
 

Kello pirisee aamukuutta.
Minä olen jo hypännyt vuoteelta,
ja toimittanut omat aamuaskareeni.

Tässä minä nyt loikoilen, kaapin edessä.
Kohta tulet Sinä – ja kaapista löytyy aamiaiseni.
Kiitokseksi pusken Sinua jalkaan
ja naukaisen maireasti.
Sinä vielä rapsutat minua ja
sivelet päätäni – joskus jopa koko pituudeltani.
Et arvaakaan kuinka se tuntuu hyvältä!

Kohta Sinä ilmoitat, että tänäiltana
mamilla menee hieman pidempään.
Ymmärrän. – Kupissanikin on isompi keko muroja.

Varmuudeksi käyn kuitenkin jo viideltä vartioon.

Viimein havahdun tuttuun askeleeseen käytävästä.
Saat osaksesi oikein juttutulvan – ja puskuja päälle.
Huomasitko etten ollut lainkaan äkeissäni?
Kaikki se oli silkkaa iloa ja onnea!
Sellaista on kissarakkaus – ja arvaatko?
Saat sitä illan mittaan roppakaupalla lisää!

Suurimpana hellyydenosoituksenani löydät minut
- jälleen nukahtaessasi - vatsasi päältä hyrisemästä.
Pyyteetön kissarakkauteni ei lopu koskaan;
ja tiedätkö - Sinäkin taidat olla vähän höyrähtänyt minuun!

Selite: 
Jälleen kerran elokuisena päivänä kaipailin miniäni viisasta ja aktiivisesti kommunikoivaa Eppu-kissaa. Sain viikon olla kissavahtina, ja vieläkin on välillä ikävä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on rakkautta, mikäs sen parempaa? Ei mikään! Kiitos hienosti tehdystä runosta!

Rakkaus on rakkautta, mikäs sen parempaa? Ei niin mikään

 

Käyttäjän kaikki runot