Salaisuuksien pitäjä

Runoilija hauskatyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2010
Viimeksi paikalla: 17.12.2015 23:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Blackbird singing in the dead of night Take these broken wings and learn to fly
 

Oot mun turva
Ja oot mun rakkaani
Oot mun tunteiden tulva
Ja oot mun tukipilari

Oot mun kaikkeni
Ja oot mun huoli
Oot mun järki
Ja oot mun toinen puoli

Oot mun salaisuuksien pitäjä
Ja oot mun ikävä
Oot mun hyvä päivä
Ja oot mun elämä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot