totuus

Runoilija hauskatyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2010
Viimeksi paikalla: 17.12.2015 23:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Blackbird singing in the dead of night Take these broken wings and learn to fly
 

Kaikki ei aina ole kiinni rakkaudesta.

Karu totuus kaikesta.

Kyynisille sydämille onnellinen loppu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Positiivinen mieli piristää, onnea maailmaan.

Onneksi kaikki totuudet eivät ole karuja =)

Oiva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot