my future baby

Runoilija Running Bitch

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen ihana, mukava, ymmärtäväinen, luotettava,
kaunis. romanttinen puran tunteitani runoillakin.<3
 

Vauvan kasvot pehmeät,
kädessä tuntea sain ehjät,
Katsoin sinuun rakas,
kiitin sinua kun olet minun ja
olemassa.
Kuolla koskaan et saa
muuten mä en kestä ollenkaan,
Rakastan vaan ylitse kaiken.

* en päästä irti koskaan*

Selite: 
En osaa sanoo kun Wautsi :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot