Nimetön

Runoilija IkuisuusKysymys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vain sinua, vain sinua mä aina tarvitsen.
Vaikka kovin huonosti mä osoitankin sen.
Vain sinun kanssasi mä olla haluan,
vain sinun luonasi mä tahdon nukkua.
Vain sinua, sinua mä tarvitsen.

Mä voisin laulaa sulle useamminkin,
tehdä susta biisin jos toisenkin.
Voisin kirjoittaa susta vaikka koko romaanin,
sen nimi olis' rakkaus - tietenkin!
Vain sinua, sinua mä tarvitsen.

Voitko olla siinä vielä aamulla,
voitko olla siinä vielä huomenna
ja ensi vuonna?
Voitko olla siinä kun mä täytän nelkyt,
voitko olla siinä kun mä täytän kuuskyt?

Vain sinua, vain sinua mä aina tarvitsen.
Mä vuokses' kuolisin, nyt tiedät sen.
Mä taistelisin lohikäärmeitä vastaan,
mä nostaisin vuoret paikoiltaan,
sillä sinua, sinua mä tarvitsen.

Sillä sinua, sinua mä tarvitsen.

Selite: 
Pieni naiivi rakkauslaulu joka syntyi hurmion hetkellä :) Soinnutkin on tehty, vielä kun uskaltaisi esittää sille jollekkin
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot