Elämästä...ikuisuuteen

Runoilija km

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka sattuu
hyvästellä sinut ikiajoiksi...
kyyneleeni rakkauden valuu
rikkinäinen itkun tuskani.
Sinä menet rakkaani johkin
ikuisuuden tuulin,
katseesi,äänesi,kosketus,
tuoksusi,kaikkinesi,
Minä vain kysyn itseltäni
miksi aika on niin rajallinen...
miksi kaikki
Hyvä Katoaa.

Selite: 
Rakkaalle ihmisille rakkaansa poismenosta 25.3.2013
Kategoria: 
 

Kommentit

Säe "rikkinäinen itkun tuskani" siinä on itkumuurin perustus. Tunteellinen on.

Puhuttelevaa surua,pidän.

Koskettavaa, niin suuresti koskettava on tuo hetki, tänne jäävälle, joka rakastaa.

Tuona hetkenä on myös oman lähdön lähestymisen todentuminen käsin kosketeltavissa ja ajan rajallisuuden tieto pinninnä.

Hetki on ihmisen vaikein koetinkivi, johon on vaikea itseään, elämänsä aikana, kouluttaa kestämään sitä.

Hyvin koskettava on runosi.

Herkkä, surullinen runo

Haikean surullista... Lähtö koskettaa...

Suru satuttaa joskus meitä kaikkia
vaan muistot elävät mielessämme.
Voimia.

Surullisen kaunis ja syvällinen runo.

surullisen kaunis...

Surulle annettava ajatus, aika...huokaus...

Sykähdytti

Näin me täältä vuorollamme poistumme.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
km Ikuinen uni... 11.4.2013 0 Runo
km Nimetön 12.4.2013 14 Runo
km Elämästä...ikuisuuteen 26.4.2013 11 Runo
km Nimetön 29.4.2013 3 Runo
km Nimetön 26.11.2013 0 Runo
km Osa Elämää... 2.10.2014 9 Runo
km Nimetön 20.10.2014 1 Runo
km Nimetön 20.10.2014 0 Runo
km Nimetön 20.10.2014 0 Runo
km Nimetön 20.10.2014 0 Runo