Isä

Runoilija LasiKyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Isän syliin kaivaten,
sitä aikaa mä muistelen.
Ei elo meidän
aina ollut surutonta,
mutta niin ainutlaatuista
ja unohtumatonta.
Vaik` ei nähäkkään joka päivä,
nää muistot säilyy rakkaina
mielessäni aina.

Isä, vaikka et uskokkaan,
ei kukaan sun paikallesi
tulla saa koskaan.
Muut ehkä muistaa susta vain
sen kaiken pahuuden,
mä taas lämmön ja
rakkauden.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot