Vapaus.

Runoilija LasiKyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hänessä on vihaa, hänessä
on voimaa, hänessä on sitä
nyt ja aina.
en tiedä mikä se on,
onko se vain tunne,
tunne joka ei lähde ikinä pois?
Onko se kuin höyhenen kevyt
leijailu maan pintaa vasten.
Sinä tiedät sen, mutta et voi puhua,
jokin sisälläsi estää sinua.
Mutta minä vaistoan sen,
pystyn lukemaan sinua kuin avointa kirjaa.

Jokin sisälläsi huomaa minut,
et tunne enää mitään.
Leijailet kevyesti pilvien päällä,
katsot alas ja näet minun vuotavan
kyyneleen, olen kylmän ruumiisi
vierellä, mutta sinä et ole enää siellä.
Vain pelkkä ruumiisi on enää jäljellä.
Sielusi on vapaa, vapaa kulkemaan minne haluaa.
Tahdon luoksesi, tahdon olla kanssasi
ikuisesti, maailman loppuun asti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä oli tosi hieno :D Yöllä on paras kirjoittaa, kokemuksesta puhun :) Kaikissa runoissasi on jotain ideaa, tässä varsinkin. Jospa jaksoittaisit tämä, niin olisi helpompi lukea. Yksi pieni kirjoitusvirhe löytyi :) "Läde" oli kai lähde.

 

Käyttäjän kaikki runot