Pimeydessä

Runoilija LasiKyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olin yksin pimeässä.
Kesä oli ohi,
näin kuinka puista
putoili viimeiset lehdet.

Oli tullut talvi niin pimeä
ja kylmä.
Sinä olit poissa,
olit mennyt kesän
mukana.

Toivoin et voisin olla
sun luona,
käpertyä lämpimään
syliisi ja nukahtaa.
Mut et ollut täällä,
olit niin kaukana poissa.

Vain muistot sinusta
enää lämmittää,
todellisuudessa jään
vain yksin pimeään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Synkkä.<3
Suosikki ->

voi, voin samaistua tuohon täysin.

Kiva, kun on toisia kyyneliä, saadan kohta tehtyä kyynelistä puro.

"Pienistä syntyy suurta." (:

 

Käyttäjän kaikki runot