Nimetön

Runoilija LasiKyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luulin että merkitsin
sinulle jotain,
mutta se olikin
pelkkää ilmaa vain.
Et enää halunnut
nähdä minua,
en edes ehtinyt
hyvästella sinua.
Itkin niin kauan sun
perääsi,
kunnes tajusin ettet
ollut mun arvoiseni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyyneleet tuli silmiin, tähän samaistuin. Kiitos <3

 

Käyttäjän kaikki runot