Ero.

Runoilija LasiKyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kiedoit kätesi ympärilleni
ja puristit hellästi,
et tahtonut päästää irti.
Sanoit rakastavasi
minua aina.
En tiennyt mistä oli
kyse, kunnes sanoit
"jään kaipaamaan sinua."

Irtauduin sinusta ja lähdin
juoksemaan, ettet näkisi
minun itkevän.
Huusit perääni vielä
"rakastan sinua."
Viimeisen sanan kohdalla
äänesi värähteli.

Se sai minut pysähtymään,
käännyin ympäri ja
näin sinunkin itkevän.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot