of me and you

Runoilija s0me0ne else

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"mikä minä oikein olen, jos en pysty edes nousemaan raitiovaunusta ja juoksemaan sellaisen ihmisen perään, joka on koskettanut sydäntäni?"
 

I have a memory of you back then,
you were reading Steinbeck's Of mice and men.
I saw Lennie and his innocence in you,
when you swore all your dreams would come true.
But if I should, I'm afraid I'd be George all over again.

Selite: 
limerick kaavalla..
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen runo~
^_^

hyvin saatu riimit sopivaksi! ja muutenkin sujuvaa englantia siulla. :)

pakko tästä kysyä:
"mikä minä oikein olen, jos en pysty edes nousemaan raitiovaunusta ja juoksemaan sellaisen ihmisen perään, joka on koskettanut sydäntäni?"
onko omaa tekstiäsi? nimittäin ihan sairaan upea!

Mielenkiintoinen runo~
^_^

hyvin saatu riimit sopivaksi! ja muutenkin sujuvaa englantia siulla. :)

pakko tästä kysyä:
"mikä minä oikein olen, jos en pysty edes nousemaan raitiovaunusta ja juoksemaan sellaisen ihmisen perään, joka on koskettanut sydäntäni?"
onko omaa tekstiäsi? nimittäin ihan sairaan upea!

 

Käyttäjän kaikki runot