Nimetön

Runoilija s0me0ne else

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"mikä minä oikein olen, jos en pysty edes nousemaan raitiovaunusta ja juoksemaan sellaisen ihmisen perään, joka on koskettanut sydäntäni?"
 

They used to stand so tall,
hurt me and made me give my all,
I never really lived my life for me.

I was lost and alone in Neverland,
then You came and helped me understand,
we're more than they can ever be.

Selite: 
eräälle tärkeelle ystävälle, johon vasta äskettäin tutustuin..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot