Tahtoisin...

Runoilija s0me0ne else

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"mikä minä oikein olen, jos en pysty edes nousemaan raitiovaunusta ja juoksemaan sellaisen ihmisen perään, joka on koskettanut sydäntäni?"
 

Anteeksi, tahtoisin pyytää anteeksi.
Älä kysy miksi,
jätetään menneet menneiksi.

Kun aurinko laskee taas,
hyvää yötä tahtoisin toivottaa
ja untasi katsoa aivan hiljaa.

Iltaisin katselen tähtiä vieläkin.
Tietyn niistä sinulle antaa tahtoisin,
sen tarinan vain sinulle kertoisin.

Kaikenlaista tahtoisin, tiedän sen.
Mutta se mitä toivon eniten
on että olet onnellinen.

Selite: 
tämä syntyi hieman yllättävästä kesken oc:n..
Kategoria: 
 

Kommentit

hitaasta alusta loistavan ihanan mahtavaan loppuun, onnellinen

hitaasta alusta loistavan ihanan mahtavaan loppuun, onnellinen

 

Käyttäjän kaikki runot