Lost

Runoilija s0me0ne else

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"mikä minä oikein olen, jos en pysty edes nousemaan raitiovaunusta ja juoksemaan sellaisen ihmisen perään, joka on koskettanut sydäntäni?"
 

I'd really like to fall asleep,
get lost in sweet dreams.
Astray in my own wonderland,
forget who I am and where I stand.

Bedtime stories with unhappy endings,
lullabies without love or feelings.
Dusty books full of rules of life,
maybe we learn the lesson in time.

Selite: 
kesken.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot