Posliinipää

Runoilija Zemi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kokemukseni mukaan elää voi tunteittakin, se on vaikeaa, mutta ei läheskään yhtä vaikeaa kuin niiden kanssa. Joskus kirjoittelen päätäni tyhjäksi raskaista ajatuksista ja kevyemmistä mielikuvista.
 

Pää tyhjä,
silmät pyörivät
itsekseen päässäni,
kuin posliininukella

Ajatukset lentävät
sisään ja ulos korvistani
Monty Python tai Beatlesmaisesti,
liimautumatta yhteen
muodostamatta
yhtäkään järkevää
ja hyväksyttävää syytä

Miten sinä
pystyit viemään
niin paljon
antamatta mitään?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot