Vaaleanpunaiset Enkelit Lähtevät

Runoilija Zemi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kokemukseni mukaan elää voi tunteittakin, se on vaikeaa, mutta ei läheskään yhtä vaikeaa kuin niiden kanssa. Joskus kirjoittelen päätäni tyhjäksi raskaista ajatuksista ja kevyemmistä mielikuvista.
 

Tänä yön hetkenä
musta ajatus nousee
onko aitous,
rakkaus,
ja aito rakkaus
kuolemassa
jättämässä maailman
mielikuvissani vaaleanpunaisina
enkeleinä, jotka pois lentäessään
haikeana itkien
katselevat alas maailmaan

Lähteekö se pakoon
valheellista ystävällisyyttä
järkeä, elämänkokemusta
oman edun tavoittelua
ja pohjatonta itsekkyyttä,
Leviathaneja
jotka perivät maan

Ajatuksen myötä
minä päätän;
vain yksi valhe enää
ja rakkaus ei jätä minua
vaan laitan sen
piiloon titaaniseen holviin
loppuelämäkseni
ja muistutan sillä tarvittaessa
järjen ääntä päässäni
käytän sen kaiken itsekkäästi

Selite: 
Jo oppineena, ilman katkeruutta ja surua. Ihmetyttää, miten ihmiset voivat yrittää satuttaa toisia vain siksi, että siitä saa jotain perverssiä nautintoa, ehkä salvaa omiin syviin haavoihin, jotka jatkavat märkimistään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot