Sydänmuistin Helmiä

Runoilija Zemi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kokemukseni mukaan elää voi tunteittakin, se on vaikeaa, mutta ei läheskään yhtä vaikeaa kuin niiden kanssa. Joskus kirjoittelen päätäni tyhjäksi raskaista ajatuksista ja kevyemmistä mielikuvista.
 

Kyynelen vieriessä
muisto käsistä hartioilla
halauksesta takaapäin
ehkä suukosta niskaan

Kädet ojentuvat taaksepäin
tuntevat yläselän
ja sormissa hiukset,
silmäkulmasta
nähden niiden tulen
värin jota rakastan

Kyynelen kuivuessa poskelle,
muisto pysyy,
ikuisesti eläen,
kirvoittaen yksinäisyyden hetkellä
lisää menetetyn, mutta ikuisen
rakkauden helmiä

joita ei pyyhi pois
kuin oma kämmenselkä
jos sekään.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot