Yksin aikuisten maailmassa

Runoilija Shadowfly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musta ei kai ikinä taida aikuiseksi olla, enkä sitä halua. Mä vaan tahdon pitää hauskaa. Mä en kai ikinä taida aikuiseksi kasvaa, enkä sitä halua. Mä vaan kuljen pilke silmäkulmassa.
 

Lämmin pilke katoaa silmistäni.
Maailmani on paljon kylmempi paikka ilman sinua.
Olisinko voinut tehdä jotain toisin?
Tämä maailma ei ole oikea paikka minulle.
Sinä sait sen tuntumaan siedettävämmältä.
Mitä minulle nyt jää, kun olet mennyt?

Vajoan sieluni synkkiin syövereihin.
Värit katoavat ajatusten mukana, jäljelle jää vain mustaa.
Mikä sai sinut täältä lähtemään?
Huominen murheineen ahdistaa minua.
Minun on pakko etsiä jotain tilallesi.
Saisinko vielä pääsi kääntymään?

Tätäkö se on? Olla aikuinen.
Vaikeaa on olla ihminen.
Haistatan pitkät koko jutulle.
Miten kaikki muut osaavat olla isoja ja minä en?
Minä en aio sopeutua, haraan vastaan.
Vaikka sitten jäisin yksin iäksi.
Ainakaan minun ei tarvitse esittää mitään…

Selite: 
Minusta tuntuu aika usein, etten ollenkaan kuulu tähän aikuisten maailmaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot