Nightmares

Runoilija Shadowfly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musta ei kai ikinä taida aikuiseksi olla, enkä sitä halua. Mä vaan tahdon pitää hauskaa. Mä en kai ikinä taida aikuiseksi kasvaa, enkä sitä halua. Mä vaan kuljen pilke silmäkulmassa.
 

When lights are going down
And the darkness is hiding my scars
They smell my fear
It calls their names
My life is full of fear
I know, something deadly is always near
I cry for them who betrayed me and never came back
As the night falls across the land
My nightmares will haunt me

Selite: 
Tämä on hyvin vanha, bändiprojektini ajoilta. En koskaan päässyt laulussa ensimmäistä säkeistöä pidemmälle.
Kategoria: 
 

Kommentit

fear, it's almost like love,
hurts, you think it,
what mean that to me?

fear, it's almost like love,
hurts, you think it,
what mean that to me?

 

Käyttäjän kaikki runot