Silta

Runoilija menäh90

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 21.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuljen pientä, kapeaa polkua eteenpäin.
Tuuli puhaltaa lävitseni, Palelen kylmästä.
Haluan unohtaa tänään kaikki, jopa itseni.
Miksi minulle käy aina näin?
Mitä minä olen tehnyt väärin että joudun kokemaan tälläistä?
Sinä et sitä tajunnut, kävelit vain ohitseni, etkä koskaan edes huomannut minua.
En enää halunnut jatkaa, koska en enää ilman sinua kestäisi, enkä sinusta luopuisi.
Miten saisin pitää sinut ja jatkaa kärsimättä?
Sen tajusin siellä pienellä sillalla. Itkin ja vapisin.
Mutta sinun takiasi tämän tekisin.
Istuudun kaiteelle ja ajattelen vielä hetken sinua, meitä yhdessä.
Nyt se tuntuu jo hyvältä.
Saisin pitää sinut aina luonani.
Hyppään, eikä minua löydetä ehkä koskaan, ja jos löydettäisiin, toivoisin löytäjän olevan sinä, sillä sinä olisit silloin viimeinen ihminen jonka tapaan.

Selite: 
Ajatus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot