Kyynelten aika

Runoilija menäh90

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 21.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun yksin huoneessa, tyhjässä, kylmässä, pimeässä.
Ikkunasta käy veto, ilma on pimeä, mieli on maassa.
Sumua silmissä, kyynelten aiheuttama kalvo, kyynelten kostuttamat posket.
Tärinä kulkee läpi kehon, iho käy kananlihalle, sänky vapisee.
Mikä aiheuttaa ihmiselle pahan tunteen, surullisen mielen, kyynelten tulvan.
Se on rakkaus, joka repii sydämen riekaleiksi, saa sydämen vuotamaan verta, huutamaan tuskaansa.
Ei ole mikään enää niin kuin ennen, ei tule onnellisia tärkeitä päiviä, rakkaus on loppu, alkaa kyynelten aika.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tästä tuli kylmät väreet... hyvä teksti =)

 

Käyttäjän kaikki runot