Kauneus

Runoilija Kentauri

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ota minut sinun uniin, vaikka nousen toisiin juniin
 

Kaunis on maa
Kaunis on taivas

Kuin pelikuvat
Kauniita molemmat

Ihminen niiden välissä
Voiko olla kumpaakaan

Siksi luotiin nainen ja mies
Että voi ihminenkin nähdä kauneuttaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot