Kaamos

Runoilija Kentauri

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ota minut sinun uniin, vaikka nousen toisiin juniin
 

Herään lasit huurteessa
Eletään vuoden vaihteessa

Minne joskus onni multa katosi
Suojaväri sen kai muutos sokaisi

En avaa kahleita helmellä
Enkä lahjo vartijaa penneillä

Joskus pedot mua vainoaa
Sillon oon vaan liikkumatta, ei ne huomaa

Vetäydyn horroksen huomaan
Pimeään kylmään luolaan

Kun sen nyt huomaan
Ei ole liian myöhäistä, huopaan

Koska jos elämä olisi vain kuolemista
Eihän silloin olisi tietoa huomisista

Selite: 
Inspiroijan lähde = Juice L - Syksyn sävel
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot