Kuka otti surun pois

Runoilija Kentauri

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ota minut sinun uniin, vaikka nousen toisiin juniin
 

Sade toi pisaran poskellesi
Pyyhin sen pois huulillani
Pudotit repun, samalla huolesi
En poiminut sitä, otin kädestäsi
Sain hymyn takaisin kasvoillesi
Olit kaunis, tulit luokseni
Annoit kaiken, vain vuokseni
Olinko silti vain unissasi
Koska herättyäsi en ollut vierelläsi
Olit silti onnellinen ja siitä hämilläsi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suuria tunteita herättävä runo,
hirrmu koskettava.
ja riimit loksahtaa hyvi paikoilleen.
kaunista :)

Tämä on ihana...todella suuria, herkkiä tunteita täynnä...suloinen....taidampa laittaa suosikkeihin...<3

 

Käyttäjän kaikki runot