Mistä mies on tehty

Runoilija Kentauri

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ota minut sinun uniin, vaikka nousen toisiin juniin
 

Kilpeni tehty sisusta
Elämästä ja kuolemasta

Sydämeni arvilla eroista
Haavoista ja mustelmista

Uneni on tehty sinusta
Rakkaudesta ja himosta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Siis tästä on miehet tehty.

"Uneno on tehty sinusta
Rakkaudesta ja himosta"

tuo oli ihan lempparikohtani, vaikka eihän sekään olisi toiminut ilman alkua. Mutta siihen se kaikki tiivistyy.
Pidin kovasti.

Ihankun sie kertoisit minusta.
Kiitos kun sain lukea ^^

 

Käyttäjän kaikki runot