ihan luonnollista

Runoilija qwen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2006
Viimeksi paikalla: 6.11.2015 20:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ja minä puhuin vain harmaista päivistä
vaikka vesivärit sekoittuivat monesta
kai minä olen liian tylsä ja tavallinen
oman mieleni vanki
 

siitä se sitten
arvaamatta ja äkisti
muuttui muuksi kuin "tykkään susta"

ei näitä tunteita
voi väistellä ja varoa

lohduttavaa tietää
että rakkaus on ihan luonnollista
jopa uudelleen löydettävissä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot