Tragedia

Runoilija qwen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2006
Viimeksi paikalla: 6.11.2015 20:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ja minä puhuin vain harmaista päivistä
vaikka vesivärit sekoittuivat monesta
kai minä olen liian tylsä ja tavallinen
oman mieleni vanki
 

elämäni suurin tragedia
kun rakastan liikaa

aina

ei minulla mitään suojamekanismeja olekaan
on vain opeteltu kylmyys
kun kaikki hajoaa

ehkä näin isot tunteet
tulisi pitää piilossa

aina

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot