Lyhyesti elämästä

Runoilija InMemoriam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille arvosteluista, kommentoin takaisin kun ehdin!
 

Tänään havahduin siihen
kuinka helposti vuodet
opettavat unohtamaan
Ja miten taitavasti
ne piilottavat sisäänsä
joskus tärkeiksi
kokemamme hetket
- Huijaavat meitä
ajattelematta kuluttamaan
valmiiksi laskettuja päiviämme
kiireiseen turhuuteen

Huomasin hukanneeni itseni
ja omat ajatukseni
siinä tärkeämpien mielipiteiden
sekamelskassa
Todellisuudessa kai
valitsen maata hiljaa
turvallisessa tyytymättömyydessä
- Samoissa rutiineissa
vuodesta toiseen
Odotan toiveikkaana
päivien nopeaa kulumista
ja ajan tuomaa
lohduttavaa unohdusta

Silti tänään
keräsin rohkeutta
Muka tärkeänä,
ja edelleen
täysin nimettömänä itsenäni
Tunsin valtavaa tarvetta
olla jotakin enemmän

Olenko saavuttamassa haaveeni
sen pienen tytön
suuret suunnitelmat
Vai kellunko paikallani
muiden vietävänä
- elämässä jonka
pelkään menettäväni

Päivien kadotessa rutiineihin
Näiden samojen seinien sisällä
Samojen ihmisten keskellä
Mahdollisuudet
hiipuvat huomaamatta
koko ajan pienemmiksi
Ja muuttuvat
epävarmuudeksi minussa

- Milloin minusta tuli aikuinen?

Selite: 
Yli kolme vuotta edellisestä runosta.. hiukan ruostetta havaittavissa. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

En kyllä sanoisi ruostumiseksi tällaista runoa,
joka on täynnä ajatuksia ja asiaa. :)

Voin vain samaistua runon mietteisiin. Hienoa.

Sydämelliset onnittelut ja kiitos koskettavasta runostasi.

 

Käyttäjän kaikki runot