tunne

Runoilija onneton rakkaus

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 20.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se tunne tuli kuin hyökyaalto,

sinun kasvosi loistivat kilpaa auringonvalon kanssa,

sinun silmäsi olivat kuin timantit,

ja hymysi sulatti sydämeni,

en ikinä ennen uskonut rakkauteen ensisilmäyksellä,

mutta nyt niin oli käynyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana.

Suloista =)

 

Käyttäjän kaikki runot