One Day

Runoilija Shavarhs

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä opettaa, kuolema lopettaa. Joskus vaan löytyy elämän tarkoitus, sitä ei voi määrittää. Joskus vaa elämän tarkoitus löytää sinut. Silloin kannattaa pitää kiinni ja pysyä mukana, sillä musta aukko voi nielaista mennessään ja tarkoitus löytää päätöksensä.
 

Onko olemassa sellaista kultaista keskitietä.
Onko olemassa jotain joka voisi parantaa meidän haavat?

Minun haavat.

Onko mitään keinoa että voisimme taas nauraa yhdessä kaikelle?

Selite: 
siinä se olikin
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi kun tuollainen kultainen keskitie löytyisikin... Aina voi kaikelle nauraa.

 

Käyttäjän kaikki runot