hiukset kasvoillani

Runoilija Shavarhs

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä opettaa, kuolema lopettaa. Joskus vaan löytyy elämän tarkoitus, sitä ei voi määrittää. Joskus vaa elämän tarkoitus löytää sinut. Silloin kannattaa pitää kiinni ja pysyä mukana, sillä musta aukko voi nielaista mennessään ja tarkoitus löytää päätöksensä.
 

Kuvittelen sinut vierelleni.
Katselen tähtiä kanssasi.
Nojaan sinuun ja suljen silmäni.
Nukahdan ja lennän taivaalla.

Pidät kädestäni kiinni ja hymyilet,
tiedän sinun rakastavan minua.
Seisomme pellon laidalla.
Tuuli kuljettaa hiukseni kasvoille.
Pyyhkäiset ne pois ja suutelet minua..
Kevyesti..

Ja minä vain rakastan sinua
koko elämäni...

Selite: 
vain pieni ajatus..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot