16.2.2013

Runoilija Karpaloinen

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 9.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kuvittelen istuvani soluhuoneeni sängyllä
tänä lauantaiaamuna
juuri kotoa pois muuttaneena
olisiko solun asukkaat mun uusi perhe?

sen sijaan olen 25
oksettaa eilinen viini, olut ja siideri
pitäisi tehdä viikolta jääneet rästityöt tänään
illalla jotain uutta ja jännää ehkä vähän irrallista

poikaystävä näki toissayönä unta maailman tuhoutumisesta
ja päätti että on silti parempi herättää mut kuin antaa nukkua vain

onko mitään perustaa mihin voi luottaa
jos kaikki muu hajoaa

löytyykö se mökiltä ja hiihtoladulta
kirjoista takkatulen edessä tai hämärästä saunasta

siitä joka meni tänään töihin, kun ystävänpäivä oli pyydetty vapaapäiväksi

huomenna koulujutut ensi viikoksi
miten ikinä valmistun maisteriksi?

Selite: 
Kirjoitin tämän viime ystävänpäivän jälkeisenä lauantainamietiskellen valintoja, joita olen tehnyt tähän mennessä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäsin lopusta tosi paljon. Kiva rytmi on muutenkin runossa. :)

 

Käyttäjän kaikki runot