Nimetön

Runoilija Tiku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sun viereesi lämpimään,
lähelle käpertyä saan
ja siihen illalla nukahtaa.

aamulla herätä,
siitä samasta paikasta
ja hiljaa sua katsella.

tahdon olla siinä ainiaan,
ihan hiljaa
ja taas nukahtaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

turvallinen olotila kuvastuu runossasi

Otsikon kehittelyä kaipaisi... Ajatuksena lämmin ja herkkä runo.

Suloisen lämmin.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Tiku Dream 5.3.2011 0 Runo
Tiku kaksi 11.8.2011 0 Runo
Tiku Love you 8.11.2007 0 Runo
Tiku Nimetön 9.3.2010 0 Runo
Tiku Nimetön 9.10.2007 1 Runo
Tiku Nimetön 26.2.2008 0 Runo
Tiku Nimetön 6.2.2008 3 Runo
Tiku Nimetön 14.6.2011 1 Runo
Tiku Pelkään minua 17.11.2007 0 Runo
Tiku vesipisaroita 5.3.2011 0 Runo