Nimetön

Runoilija Tiku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuttuja huoneita.
Mietoja tuoksuja.
Kipeitä sanoja.
Hankalia ajatuksia.
Suuria pelkoja.
Oikeasta ja väärästä.

Tavarat huoneessa,
muistuttaa vanhasta.
Tuo mieleen muistoja.
Kipeitä ja arkoja.

Tuoksu niin tuttua,
tyynen turvallista.
Pieni pala kotia.
Silti niin vierasta.

Hiljaisia lauseita,
huudettu voimalla.
Vaiennettu melulla,
tahdon kuuroutua!

Rauhallisella musiikilla
tyynnyttää ajatuksia
järjestää uudelleen
vaikeat mietteet.

Varjot seinillä
tunkee sydämeen pelkoja.
Tuo mieleen aikoja
vaikeita ja raskaita.

Liian kipeitä muistoja
tulee mieleen kaikesta.

Tunnen kuinka hakkaan mun sydäntä hajalle.

Mikä on oikein?
Mikä on väärin?
Kumpi sen kertoo,
sydän vai järki?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sen,kun aina tietäisikin,mikä on oikein ja mikä väärin.Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Tiku Nimetön 9.10.2007 1 Runo
Tiku Love you 8.11.2007 0 Runo
Tiku Pelkään minua 17.11.2007 0 Runo
Tiku Nimetön 6.2.2008 3 Runo
Tiku Nimetön 26.2.2008 0 Runo
Tiku Nimetön 9.3.2010 0 Runo
Tiku vesipisaroita 5.3.2011 0 Runo
Tiku Dream 5.3.2011 0 Runo
Tiku Nimetön 14.6.2011 1 Runo
Tiku kaksi 11.8.2011 0 Runo