Nimetön

Runoilija vegetable man

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koko kaupunki haisee oksennukselta
Sekavien ihmisten sekamelska
saa pään pyörälle
Tahtoisin päästä turvaan sun luo,
kauas täältä

Tänään oli ensimmäinen päivä pitkään aikaan
kun en halunnut hypätä vastaantulevien
autojen alle

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot