Nimetön

Runoilija vegetable man

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluan irti siitä kahleesta
vapauttaa kaiken mikä on tukahdutettuna, piilossa mieleni syövereissä
irtautua arkisen todellisuuden rajoittuneesta ja pelottavasta rumuudesta
ja löytää vapauden

Haluan katkaista köydet jotka sitovat minut
mieltä, kehoa ja sielua myöden kiinni
routaiseen totuuteen joka
puristaa jäisella kouralla ja repii sielun pirstaleiksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot