Nimetön

Runoilija vegetable man

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Välillä tahtoisin repiä silmät päästäni
etten voisi enää nähdä kauniita kasvojasi
ja puhkoa tärykalvoni
etten kuulisi lauluasi
tai niitä pieniä naurahduksia
jotka riipivät sydäntäni ja saavat henkitorveni
tuntumaan hyvin ahtaalta sekä
sormenpääni kihelmöimään pelosta
etten kuulisi niitä enää
mutta
kuitenkin vielä hylkäät

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot