i've been looking all over the place for a place for me

Runoilija vegetable man

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kunpa voisimme yhdessä katsella pilviä
niiden yllä leijaillen
ja noita pieniä läiskiä joista ei erota
ovatko ne metsiä, peltoja, järviä tai kyliä
huomata
kuinka pientä ja merkityksetöntä kaikki lopulta on
ja että ehkä tuolla jossain on jotain meitä varten

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot