olla onnellinen

Runoilija Ajatuksissaan

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos pelkää, ei koskaan yritä. Jos ei koskaan epäonnistu, ei ole koskaan yrittänytkään.
 

Istuttiin sulavan lumen keskellä
jäinen katukivetys
maassa liikkuvat haaleat pilvien varjot
Olit hiljaa, se oli erikoista
katsoit ohi minun, kohti aurinkoa
Olit niin kaunis
että hymyilin.

Kävellessä pikkukivet pomppii
joko kengän sisälle
tai puolelta toiselle
kivi kengässä hiertää.
pakko hidastaa
kyseenalaistan liikaa
mieltä, hetkiä, kaikkea
kun hetki on hyvä
ei voi muuta kuin pysähtyä
keskelle ohikiitävää aikaa
ohitsesi virtaavaa massaa
ja olla hetken
ottaa opikseen
oppia tarttumaan
hetkeen, kaikkeen, onneen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista, tykkäsin

 

Käyttäjän kaikki runot