hetkeksi pois täältä

Runoilija Ajatuksissaan

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos pelkää, ei koskaan yritä. Jos ei koskaan epäonnistu, ei ole koskaan yrittänytkään.
 

Kun pakenen
suljen vain silmäni
pakenen silmäluomien alle
kasvatan uskoani kaikkeen hyvään
todellisuuden tajuni hylkään
aika on varma saattaja
enkä toivo
muutakuin onnea.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea

 

Käyttäjän kaikki runot