Rakkautta ruhjeilla

Runoilija Rujotar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Terapeuttisia tekstejä melankolisen sielun syvyyksistä
 

Muistatko miltä tuntuu
Elämän henkäys keväällä
Uudistava tuuli kasvoilla
Katkeransuloinen tunne rinnassa

Luovuuteni tuskassa
Elämä yksin haikea
Kaksin niin vaikea
Askeleet tämän tangon hukassa
Pidätkö sydämen turvassa

Muistatko miltä tuntuu
Sulkea syliin maailma
Tunteet kahdessa sekunnissa
Elämä kipinöi ilmassa
Kaikki uusilla kasvoilla

Satujen prinsessa
Tarina onnellisella lopulla
Uninen aurinko aamulla
Lämmin vesi varpaissa

Muistatko sen
välähdyksen totuuden, yhteyden sielujen
Hetken katoavaisen
Rinnassa tunne katkeransuloinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot