Ikuinen

Runoilija Rujotar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Terapeuttisia tekstejä melankolisen sielun syvyyksistä
 

Kasvot
Kokeneet liikaa tuskaa
Hartiat hennot
Kantaneet koko maailmaa

Ei taivasta unelmilla
Verestäsi se värinsä saa
Unelmia maalaamalla
Onnea voi omistaa

Aikojen päässä
Muistot kultaa kai
Vaaksan päässä
Kyyneleet vettä vain

Tuska laimenee
Surujen suureen mereen
Vääryydet maan tulessa palaa
On kaikki meitä
niin paljon suurempaa

Lyhdyt taivaan hiljaisina
Menneisyyden valoa hohtaa
Kaartuu se ylleni arvoituksena
Nähneet ne
Niin paljon suurempaa

Valo tuokin
Kuollut jo kai
Hetkensä siis kaikella

Osa elämää on
Myös kuolema

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot