Kultataivas

Runoilija Rujotar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Terapeuttisia tekstejä melankolisen sielun syvyyksistä
 

mennään taas
juostaan yhdessä
ethän ota minua kädestä
kukaan ei saa
edelleni ehättää

kohti kultaista taivasta
jokainen huolehtikoon omastaan
minä olen ennen sinua
siellä kultaisessa taivaassa
tietäisivätpä vaan
yksin ikuisuudessa

sadoissa väreissä kimaltelee
mielen valkeaksi sokaisee
ethän ota minua kädestä
katse taivaissa
kohti mustia aaltoja
ei meillä ole aikaa
edes yhdessä hukkua

hiekka nuoli askeleet
aina erillään kulkeneet
eivät koskaan yhdistyneet
syvyyksistä taivasta löytäneet
siellä sitten tavataan
ja vieretysten ollaan vaan

on kaikilla kiire kuolemaan
sinne jonnekkin parempaan
mutta tietäisivätpä vaan
ei ole mitään tuolla
kiire on vain
taivaasta pois kuolemaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot