Sinä ja minä

Runoilija tabu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olen se tyttö, jolla on aina tukka takussa,
sanat solmussa ja polvet mudassa.

Sinä olet se poika, jolla on pilke katseessa
ja joka nauraa jopa pussatessa.

Kuin koiranpentu minä poden eroahdistusta,
sillä kainaloasi parempaa paikkaa ei löydy koko maailmasta.

En ole vaikeasti valloitettava, en elegantti.
Olen takertuva, kömpelö kuin elefantti.

Sinä et laula aamuisin ikkunani alla, etkä hae minua valkoisella ratsulla.

Sinä toit minulle ketsuppia, etkä tohtinut edes pussata.

Ei löydy kaltaistasi
koko maailmasta,
ei noin rakasta ja kultaista.

Selite: 
..eikä koko maailmasta löydy näin rakastunutta naista.
Kategoria: 
 

Kommentit

Eipä jääneet tunteet epäselviksi. :> Ihan hauska.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
tabu Ystävälle 3.11.2010 2 Runo
tabu Sinä ja minä 9.8.2010 1 Runo
tabu Nimetön 31.5.2012 0 Runo
tabu Taianomainen 21.7.2012 0 Runo
tabu Nimetön 27.3.2010 0 Runo
tabu Vaaleanpunaista 26.5.2010 0 Runo
tabu Tiputit 27.3.2010 0 Runo
tabu Vihdoinkin 17.5.2010 0 Runo
tabu Elämäni rakkaudelle. 26.6.2012 0 Runo
tabu Päästä irti 13.4.2010 0 Runo