Taianomainen

Runoilija tabu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä törmään oveen, rikon tietokoneen,
hukkaan avaimen ja kompastun kiveen,

koska olen sellainen,
kömpelöllä tavalla suloinen.

Sinä olet se järkevä,
käsistäsi taitava, niin kamalan kätevä,

teet kookoksesta soittimen,
resusta uudenveroisen
ja pyyhit suuni suttuisen,

koska olet sellainen,
päästä varpaisiin taianomainen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
tabu Nimetön 27.3.2010 0 Runo
tabu Tiputit 27.3.2010 0 Runo
tabu Päästä irti 13.4.2010 0 Runo
tabu Vihdoinkin 17.5.2010 0 Runo
tabu Vaaleanpunaista 26.5.2010 0 Runo
tabu Sinä ja minä 9.8.2010 1 Runo
tabu Ystävälle 3.11.2010 2 Runo
tabu Nimetön 31.5.2012 0 Runo
tabu Elämäni rakkaudelle. 26.6.2012 0 Runo
tabu Taianomainen 21.7.2012 0 Runo