Katumus

Runoilija LoveIsPoison

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.7.2012
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 0:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakkaudella ei oo hintaa.
 

Noi arvetki sun käsis on vaa menneisyyttäs,
kadut sitä mihi sillo sekaannuit, oisit jättäny sen tekemättä,
elämäs vedit paskaks ja nyt siit joudut maksaa,
oisit miettiny sillon, se ajas palaaminen ei vaa onnistu.

Selite: 
Runosuoni kukkii, vaikka ei rimmaus luonnistukkaa ,eikä liity sanallakaan rakkauteen !
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot