Rakastan sua

Runoilija SyksynLapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä tunnen itseni kauniimmaksi kuin koskaan.
En ole ollut näin vahva ennen, milloinkaan.

Kevyesti jaksan nostaa jalat ja askeltaa.
Pienet asiat saa hymyn huulilleni nousemaan.

Tuntuu, että pystyn mihin vaan.
Tiedän, ei mikään voi mua nyt pysäyttää.

Ja tähän kaikkeen tarvitaan vain,
pari sanaa sinulta.
”Rakastan sua!”

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana tämäkin....tämä menee suosikkeihin...just niin mun omai fiiliksiä tässäkin... :D

 

Käyttäjän kaikki runot