Ankka.

Runoilija gootti etana

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

njuunjuu
 

Ankka vankka uiskenteli purossa kaloja popsien.
Ankka enkelin näki ja höyheniä pöyhisteli.
Ankka enkeliltä kyseli,mitä tämä puron luona teki.
Enkeli ankalle vastasi haluavansa ankan höyheniä.
Ankka kauhuissaan kaakatti ja kauas uiskenteli.
Kului tunti taikka kaksi enkeliä vastaan tuli iso hanhi.
Hanhi enkeliltä kyseli mitä enkeli puron luona teki.
Enkeli hanhelle vastasi haluavansa hanhen höyhenet.
Hanhi kauhoissaan myös kauas pois uiskenteli.
Ja taas kului tunti taikka kaksi kun vastaan uiskenteli ruma ankka joka yksin kulki nyyhkyttäen.
Enkeli kysyi mikä hätänä pikkuinen kun yksin kuljeskelet itkien.
Ankka sanoi olevansa ruma ja hänen oman perheensä hänet hyljänneen.
Enkeli ankkaa lohdutti ja sanoi haluavansa ankan höyhenet.
Ankka höyhenensä enkelille luovutti ja samassa enkeli ankan muutti kauniiksi joutseneksi.
Joutsen ilostui ja kauniina koreili ja muiden eläinten huomion kiinnitti.
Kului monta päivää ja joutsenta vastaan tuli yksi ruma ankan poikanen jota joutsen kaltoin kohteli.
Silloin joutsenen päälle lensi enkeli joka joutsenen takaisin rumaksi muutti ja katosi.
Takaisin joutsenesta rumaksi ankaksi muutettu ankka nyyhkytti ja kohtaloaan valitti.
Silloin toinen ruma ankka lohdutti "onhan meitä kaksi"
Silloin ruma ankka löysi itselleen kumppanin.

Selite: 
Njoo annettiin aiheita joita mie tähän laitoin ja otin vaikutteita rumasta ankanpoikanen tarinasta :3
Kategoria: 
 

Kommentit

Hihii. <: Suloinen. Ehkä ei ihan runo. Mutta ihana kuitenkin. Pisti hymyilemään. ^^

 

Käyttäjän kaikki runot